917 33 914 lars.noreng@lmn-bygg.no
Mandag - Fredag 08:00 - 16:00
LMN Bygg AS

Rehabilitering og oppussing

LMN-BYGG AS utfører rehabilitering og oppussing i Østfold. Rehabilitering innebærer ofte skifte av gamle og punkterte vinduer, dører, gulv og kledning. Ved å foreta en enkel befaring, kan vi hjelpe deg å fastslå hvilke deler som eventuelt må skiftes ut.

Gulv

Vi tilbyr pussing og nylegging av gulv, og har lang erfaring innen dette.

Vinduer

Har dere trekkfulle og/eller punkterte vinduer? LMN Bygg AS bytter hele vinduer i din bolig. Vi fokuserer på rehabilitering i Østfold, med etterisolering og energisparing av boliger, og ønsker å løfte eksisterende og eldre boliger opp mot dagens krav, og ikke minst sørge for økt trivsel, inneklima og komfort i hjemmet.

Dører

Ved å bytte gamle dører ut med nye dører, vil man få en verdiøkning på boligen. Vi monterer alle typer dører, blant annet ytterdører, terrassedører, branndører og lyddører.

Kledning

Vi skifter utvendig kledning for deg, og setter utførelse høyt slik at resultatet blir optimalt. Dersom man skifter kledning på vinterstid, bør man kjøpe ferdig malt eller impregnert kledning. Monterer man ubehandlet kledning, og ikke har anledning til å male kledningen med en gang, kan kledningen bli skadet når vann trekker inn i treverket. Vi monterer kledningen til avtalt tid og pris, raskt og effektivt.

Taktekking

Uten et tett tak vil huset bli ødelagt relativt fort. Det vil oppstå lekkasjer som fører til råteskader, og alt skadet materiell må skiftes ut. Dette er dyrt, og dekkes ikke av vanlig innboforsikring. Kontakt oss, og vi legger nytt tak før dette problemet oppstår. Dersom du vet at taket på ditt hus er svært gammelt og modent for utskiftning, bør du skifte det før det oppstår lekkasje. Vi utfører rehabilitering i Østfold, også på tak.

Ønsker du rehabilitering og oppussing hjemme, ikke nøl med å ta kontakt. Ring oss for en hyggelig prat og et uforplinktende pristilbud. Vi kommer gjerne på befaring.

Trenger du en tømrer

som du kan stole på?